Horari

Any 2021Horari normal d’atenció al públic:

  • Central: Matí, de  9 a dos quarts de dues; Tarda: de  4 a dos quarts de set.
  • Comunitats: Matí, de 9 a dos quarts de dues; Tarda, de dos quarts de  4 a dos quarts de vuit

A banda, a la Central, els divendres del mes de juliol, així com dels dies 16 al 27 d’agost,  l’horari d’atenció al públic a la Central, serà de 9 del matí a 3 de la tarda.

I pel que fa a Comunitats, tots els divendres, l’horari  és de 9 del matí a 3 de la tarda, però l’horari d’atenció al públic del  16 al 27 d’agost,  serà de 9 a 13:30.

De forma extraordinària i per raó de disposició bancària i d’atenció a les oficines bancàries, el dia 30 de juliol de 2021, només s’atendrà al cobrament de lloguers o fiances, de les 9 a les 12 del matí.

A banda dels dissabtes i festius generals corresponents al descans del personal, les nostres Oficines no estaran obertes -en atenció al públic- els següents dies:

  • Els dies 1 d’abril i 5 de juliol, per ser festes locals de Terrassa.
  • Els dies del 2 al 15 d’agost, ambdós inclosos, així com els dies 25 de juny, 11 d’octubre i 7 de desembre i també la tarda del dimarts dia 14 de desembre, per vacances de tot el personal

Finalment, davant de qualsevol incidència, sempre estan operatives les següents adreçes electròniques:

També durant les vacances com al llarg de tot l’any, el nostre Consultor24h segueix actiu per a consultes breus

A la Cambra ens agrada atendre’l i és la nostra voluntat donar el millor servei amb la major eficàcia i plena seguretat a tots els propietaris.